Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство «Київський міський клінічний госпіталь ветеранів війни»
У Київському міському клінічному госпіталі ветеранів війни відбулися урочистості з нагоди Дня державного прапору та Дня незалежності України

13.09.2017

23 серпня у  Київському  міському  клінічному  госпіталі ветеранів  війни,  що  у  Пущі  Водиці  відбулись  урочистості  з  нагоди  Дня  державного прапора та 26-ї річниці незалежності України.

Вже стало традицією, що в цей день співробітники  вдягають вишиванки, тому вже зранку будівля госпіталю розквітає вишуканими барвами вишитих сорочок, в яких, зі слів власників такого вбрання, закодовані прадавні знаки-символи на здоров´я та добробут, які особливо стають важливими в день свята.

О 14.30 у  святково прикрашеному актовому залі зібралися пацієнти та співробітники госпіталю.

Традиційно святкування розпочалося з виконання гімну України. 

Після чого головний лікар госпіталю, заслужений лікар України  Зачек Любов Миколаївна відкрила урочисте зібрання вітальними словами. Головною прикрасою її промови стали тези видатних українців та світових лідерів про українську мову та віршовані рядки:

«Мова наша українська -

щира, рідна, материнська.

Дуже гарна і чудова.

Чиста, мила, світанкова.

В цілім світі найсвятіша,

Українцям найрідніша.

Наша мова веселкова,

Дивна, ніжна, калинова»

 

До вітання приєдналися також заступник головного лікаря з медичної частини Ярмошук Ганна Василівна, голова профспілкого комітету Кунова Ольга Олександрівна та інші співробітники госпіталю. Зі сцени лунало багато щирих вітальних слів з побажанням   успіхів і плідної праці на благо українського народу, наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини, міцного здоров’я, щастя і благополуччя в кожній родині і головне – під мирним небом.

Адже, пацієнти госпіталю – ветерани війн, учасники антитерористичної операції на Сході нашої країни – тобто люди які отримали важкі травми на війні - та медичний персонал, який щодня прикладає багато зусиль щоб залікувати тілесні та душевні рани таких пацієнтів, як ніхто, знають ціну миру і спокою.

Із болем в серці та повним розумінням відповідальності, медичний колектив госпіталю допомагає таким хворим в їх біді, щоб виконати свій обов´язок як фахівця, а в першу чергу – громадянина.

 

Продовжилися  урочистості святковим  концертом, який було організовано творчим колективом вокально-оперної студії Будинку офіцерів м. Києва.  


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків