Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Київський фтизіопульмонологічний центр"
Прес-анонс до Всесвітнього дня боротьби із туберкульозом у 2018 році

26.03.2018

З метою забезпечення відзначення 24 березня Всесвітнього та Всеукраїнського дня боротьби з туберкульозом та на виконання наказу Департаменту охорони здоров’я від 20.03.2018 № 255 « Про проведення у місті Києві заходів до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом» Територіальним медичним об’єднанням «ФТИЗІАТРІЯ» у місті Києві та протитуберкульозними закладами, що входять до його складу, 24-25 березня проводилися профілактичні флюорографічні огляди населення на двох пересувних флюорографах (місце проведення заходу – вул. Хрещатик, 36).

В ході акції пройшли обстеження 375 осіб, в т.ч. 4 особи з особливими потребами, що стало можливим завдяки придбанню за рахунок Міської цільової програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2017-2018 роки нового пересувного флюорографа, який дозволяє проведення обстеження людей з особливими потребами.

За результатами флюорографічних оглядів направлені для подальшого дообстеження: до центрів первинної медико-санітарної допомоги – 8 осіб, до протитуберкульозних закладів – 2 особи.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків