Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
У КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва пройшла науково-практична конференція на тему: «Надання невідкладної медичної допомоги»

17.05.2018

15 травня 2018 року в КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва (вул.Симиренка, 10) відбулася науково-практична конференція на тему: «Надання невідкладної медичної допомоги».

У конференції брали участь лікарі-стоматологи, лікарі інших спеціальностей сестри медичні стоматологічних відділень та денних стаціонарів.

Конференція організована під патронатом директора КНП «КДЦ» Святошинського району Богдана Подлужного. Проводили конференцію лікар невідкладної допомоги ЦПМСД №3 Наталя Олександрівна Ніценко та координатор зі стоматології Людмила Степанівна Карачевська.

Наталя Олександрівна представила основні аспекти надання невідкладної медичної допомоги при запамороченні, колапсі, анафілактичних реакціях та шоці. Продемонструвала серцево-судинну реанімацію – непрямий масаж серця та штучне дихання як у дорослих, так і у дітей. Також роз’яснила особливості застосування різних лікарських засобів при різних станах людини, а також різницю в проведенні серцево-судинної реанімації у дорослих та дітей.

Конференція пройшла конструктивно та викликала зацікавленість медичних працівників.

У другій частині конференції координатор зі стоматології Людмила Степанівна Карачевська виклала основні позиції цивільно-правових відносин між лікарем-стоматологом та пацієнтом при наданні медичної допомоги. Представила основні ризики професії лікаря та в чому полягає захист, як пацієнта так і лікаря-стоматолога.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків