Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
У КНП «КДЦ» Святошинського району відзначили День вишиванки

17.05.2018

         Традиційно, у третій четвер травня, в Україні та в усьому світі відзначається День вишиванки.

         Вишиванка для українців – могутній символ благополуччя в родині, а свято вишиванки символізує національну єдність.

         Так вчинили і працівники КНП «КДЦ» Святошинського району на чолі з директором Богданом Подлужним. Також на свято завітали директори центрів первинної медико-санітарної допомоги №2 та №3 Наталія Петрученко та Наталія Карамелєва.

         При вході до актової зали було продемонстровано міні-виставку: український національний одяг, рушники, серветки, предмети побуту та інші поробки. Особливу увагу привернули картини, вишиті власноруч сестрою медичною фізіо-терапевтичного відділення філії №4 Любов’ю Рибас. Її ім’я говорить саме за себе – в ці витвори мистецтва вкладена вся любов майстрині.

         Свято пройшло у веселій та невимушеній атмосфері, де співробітники КНП «КДЦ» продемонстрували свої таланти. Учасники та гості свята мали змогу послухати пісні, гуморески та пограти в конкурси. Метою свята було не лише створити веселу, невимушену атмосферу, а й нагадати всім про цінність національної єдності, розвинути почуття прекрасного та формувати основи естетичної культури.

         Наприкінці свята директори центрів привітали всіх присутніх зі святом вишиванки та Вознесінням Господнім і пригостили святковим тортом.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків