Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Голосіївського району м. Києва
08.06.2018 в КНП "КДЦ" Голосіївського району м. Києва працівниками МНС Голосіївського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві було проведено навчально-тренувальні заходи з гасіння пожеж із застосуванням вогнегасників

08.06.2018

 

На виконання Плану основних заходів цивільного захисту КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва на 2018 рік від 19.02.2018 в КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва 8 червня 2018 року працівниками МНС Голосіївського районного управління ГУ ДСНС України у місті Києві було проведено навчально-тренувальні заходи з гасіння пожеж із застосуванням вогнегасників.

У тренуванні прийняли участь члени добровільної пожежної дружини; посадові особи, що відповідають за забезпечення пожежної безпеки; працівники, які виконують роботи пов’язані з підвищеною пожежною небезпекою.

На І етапі учасників занять ознайомили с засобами пожежогасіння, протипожежним устаткуванням, інвентарем та порядком їх використання при пожежі.

На ІІ етапі набували практичних навичок в гасінні вогню з використанням вуглекислотних та порошкових вогнегасників.

 

 


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків