Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
Сучасні ІТ-технології: створення персонального освітнього портфоліо та безперервний професійний розвиток медичних працівників

17.09.2018

13 вересня 2018 року у конференц-залі на вул.Симиренка, 10 відбулася зустріч-діалог представників освітньої онлайн-платформи АКСЕМЕДІН - accemedin.com — Accelerator of Medical Information (Акселератор Медичної Інформації), керівного складу та лікарів-спеціалістів КНП «КДЦ» на тему: «Сучасні ІТ-технології: створення персонального освітнього портфоліо та безперервний професійний розвиток медичних працівників».

         Модерував зустріч Президент Всеукраїнської ради захисту прав та безпеки пацієнтів Віктор Сердюк,фасилітатором діалогу та реєстратором персональних освітніх портфоліо лікарів безпосередньо у конференц-залі був проект-менеджер онлайн-платформи АКСЕМЕДІН Тарас Горинь.

Відповідно до доручення директора «КДЦ» Богдана Подлужного підготовку зустрічі здійснила завідувач інформаційно-аналітичного відділу Ірина Тарасенко. Учасники жвавої розмови про модернізацію системи безперервного професійного розвитку фахівців у сфері охорони здоров’я обговорили практичні шляхи імплементації АКСЕМЕДІН за всіма 8 адресами медичної практики «КДЦ».

         Гості «КДЦ» ознайомилися з роботою закладу охорони здоров’я і відзначили зусилля керівництва не тільки в сфері наукового медичного інформування медичних працівників, але і в створенні належних умов експлуатації будівлі, де саме зараз, в межах реалізації «Програми економічного та соціального розвитку м.Києва на 2018-20020 роки», проводяться роботи з термомодернізації.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків