Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Голосіївського району м. Києва
09.06.2018 співробітниками КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва було прийнято участь у заходах по відзначенню Дня медичного працівника, які відбулися на вулиці Хрещатик

11.06.2018

09.06.2018 співробітниками КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва було прийнято участь у заходах по відзначенню Дня медичного працівника, які відбулися на вулиці Хрещатик.

У стаціонарному пункті «Лікар у Вашому домі» лікарем – онкологом КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва було проведено усім бажаючим профілактичний огляд шкірних новоутворень за допомогою дерматоскопу.  Кількість оглянутих – 80 осіб із них підозра на злоякісні новоутворення шкіри у 4 осіб. За результатами оглядів було надано рекомендації щодо подальшого спостереження.

Також, відповідно до графіку заходів співробітниками КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва було прийнято участь у спільній розминці та символічному забігу на 500 метрів.     


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків