Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство «Київський міський клінічний госпіталь ветеранів війни»
На базі КМКГВВ пройшла міжнародна науково-практична конференція «Сучасні технології в реабілітації та лікуванні нейром’язовоскелетних розладів»

15.05.2017

Протягом 20-21 квітня 2017 року на базі КМКГВВ пройшла міжнародна науково-практична конференція «Сучасні технології в реабілітації та лікуванні нейром’язовоскелетних розладів». Організаторами  конференції були Міністерство охорони здоров’я, Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика та «Українська асоціація остеопатичних і хіропрактичних мануальних терапевтів». В програмі  конференції були проведені пленарні засідання з питань кінезіології, вертеброневрології, нейром’язовоскелетних розладів, застосування  мануальної терапії, остеопатії, хіропрактики в лікуванні і реабілітації, круглі столи, презентації, виставка фізичних, фармакологічних і інших  засобів в нейром’язовоскелетній реабілітації,  майстер-класи.

У роботі конференції взяли участь провідні вчені в галузі фізичної та реабілітаційної медицини, спортивної медицини з України та Польщі. Гість конференції:  Grzegorz Głąb (Гжегош Глаб) – Польща, фізичний терапевт, доцент  кафедри фізіотерапії Краківського університетської школи фізичного виховання, PT PhD - adjunct (assistant professor) Department of Physiotherapy University School of Physical Education in Cracow.

Учасниками конференції були лікарі різних спеціальностей (неврологи, фізіотерапевти, лікарі ЛФК, ортопеди-травматологи, сімейні лікарі) та фізичні терапевти з різних міст України (більше 120 чоловік).

Конференція була насиченою та плідною. Українські фахівці отримали сучасні знання та практичні навички в галузі фізичної, реабілітаційної та спортивної медицини.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків