Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Київський фтизіопульмонологічний центр"
Участь в акції до щорічного відзначення Всесвітнього дня боротьби проти раку

05.02.2018

1 2

Протягом 03-04 лютого 2018 р. фахівці Територіального медичного об’єднання «ФТИЗІАТРІЯ» у місті Києві приймали участь в заходах, що проводилися  Департаментом охорони здоров’я  виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) до щорічного відзначення Всесвітнього дня боротьби проти раку.

З цією метою в допомогу фахівцям-онкологам спеціалістами ТМО «ФТИЗІАТРІЯ» проводилося обстеження мешканців м. Києва та гостей столиці на пересувному флюорографі. За два дні проведення акції флюорографічне обстеження пройшли 187 громадян.

В ході обстеження було виявлено різноманітну патологію органів грудної порожнини у 6 осіб, у тому числі з підозрою на туберкульоз виявлено одну особу. Усі вони були спрямовані до медичних закладів за місцем проживання для подальшого дообстеження та лікування.

Адміністрація ТМО «ФТИЗІАТРІЯ» висловлює подяку директору магазину традиційних сувенірів та подарунків «ФОЛКМАРТ» (вул. Хрещатик, 13/2) Резніченку Володимиру Валерійовичу, який надав можливість забезпечити пересувний флюорограф безперебійним електроживленням протягом двох днів проведення акції.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків