Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
У КНП «КДЦ» Святошинського району відбудеться акція з нагоди Всесвітнього дня діабету

09.11.2018

         На виконання наказу Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 07.11.2018 №1148 «Про організаційні заходи щодо проведення інформаційно-профілактичної акції, присвяченої Всесвітньому дню діабету» з 14 до 16 листопада 2018 року в КНП «Консультативно-діагностичний центр» Святошинського району м.Києваорганізовано відповідні заходи.

         Усі бажаючі матимуть нагоду отримати консультацію лікарів «КДЦ» (ендокринологи, офтальмологи, хірурги та інші профільні спеціалісти) щодо цукрового діабету та його ускладнень. Буде проводитися вимірювання артеріального тиску та визначення цукру крові; інструментальні методи дослідження (електрокардіографія, ультразвукове дослідження) – за показами.

Також нагадуємо, що на базі філії №1 КНП «КДЦ» (вул.Чорнобильська, 5/7, каб.108) працює Школа для навчання хворих з цукровим діабетом. Навчання проводять лікар та медична сестра (щосереди з 8:00 до 12:00).


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків