Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Голосіївського району м. Києва
28.11.2018 в КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва було продовжено інформаційно - просвітницьку акцію в рамках відзначення Всесвітнього дня діабету

28.11.2018

 

28.11.2018 в КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва було продовжено інформаційно - просвітницьку акцію в рамках відзначення Всесвітнього дня діабету.   

Протягом проведення заходу, всі бажаючі мали змогу виміряти рівень глюкози крові без направлення лікаря та отримати консультацію у лікаря -ендокринолога за направленням сімейного лікаря.

В ході акції було проведено 150 вимірювань рівня глюкози в крові, 12 консультацій лікаря-ендокринолога. Також, фахівцями КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва проводилась інформаційно – просвітницька робота із відвідувачами з питань профілактики та ускладнень цукрового діабету.

За результатами заходу виявлено 31 пацієнта з підвищеним рівнем глюкози в крові.

Даний захід було проведено за сприянням ГП «Люди допомагають людям» та Міжнародної діабетичної асоціації України.

Захід відвідала голова наглядової ради ГП «Люди допомагають людям» Ольга Богомолець.

Під час проведення акції Ольга Богомолець поспілкувалася з відвідувачами, співробітниками КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва  та висловила слова вдячності медичним працівникам за сумлінну та важку працю в умовах сьогодення.

 

 

 


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків