Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
Адміністрація КНП «КДЦ» Святошинського району привітала колектив з Новим роком та Різдвом Христовим

29.12.2018

         Напередодні Нового року адміністрація КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва на чолі з директором Богданом Подлужним привітала колектив зі святами – Новим роком та Різдвом Христовим.

         На свято завітали директори центрів первинної медико-санітарної допомоги №1 та №2 Наталія Зелена та Наталія Петрученко, а також працівники «Консультативно-діагностичного центру» Святошинського району м.Києва.

         При вході до актової зали було продемонстровано новорічну міні-виставку на медичну тематику: імпровізація вертепу, сніжинки, ялинки та інші поробки.     

Свято пройшло у веселій та невимушеній атмосфері, завдячуючи веселим ведучим – Діду Морозу та Снігуроньці. Співробітники КНП «КДЦ» мали нагоду продемонструвати свої різноманітні таланти: співали новорічні пісні та колядки, розповідали гуморески, показували мініатюри на медичну тематику.

         У свою чергу колектив «Консультативно-діагностичного центру» вітає всіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо міцного здоров’я, людського щастя, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям, а в домівках пануватиме мир, любов і взаєморозуміння.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків