Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
У КНП «КДЦ» Святошинського району введена штатна посада психолога

30.01.2019

У КНП «КДЦ» Святошинського району м. Києва введено штатну посаду психолога, який веде прийом за адресою: вул.Крамського, 10 щовівторка, щосереди, щочетверга з 9:00 до 16:00.

Психолог надає консультації дітям та підліткам, а самеоцінка рівня готовності до школи, підготовка до школи, індивідуальні розвиваючі заняття;психодіагностика (виявлення і вимірювання психологічних особливостей особистості;робота з емоційно-вольовими і поведінковими проблемними проявами особистості дитини).

Здійснює медико-психологічний патронаж вагітних, які перебувають у важкій життєвій ситуації і потребують медико-психологічного захисту і підтримки, виявлення факторів психологічного і соціального ризику у жінок для благополучного завершення вагітності.

Надає психологічні та інформаційні консультації людям, що живуть з ВІЛ (дорослим). Надає консультації з метою формування навичок: адаптації до життя з ВІЛ, подолання самостигматизації, безпечної поведінки, підготовка до розкриття статусу, конструктивного подолання проблеми, збереження якості життя, здоров’я та працездатності.

Психологічна консультація учасників бойових дій АТО у зв’язку з реакцією на стрес та порушення адаптації (гостра реакція на стрес, посттравматичний стресовий розлад, депресивна, тривожна та інші реакції; виснаження; відновлення відчуття приналежності до певних груп та спільнот).

Для довідок та інформації щодо запису звертатися за телефоном (093) 841-41-04 Ільчук Мирослава Сергіївна.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків