Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр дитячий Дарницького району м. Києва"
Опубліковано нове керівництво ВООЗ щодо покращення практик консультування жінок з питань грудного вигодовування

04.03.2019

Щойно опубліковано на сайті ВООЗ нове керівництво «Консультування жінок для підтримки оптимального грудного вигодовування». У цьому керівництві розглядаються докази та надаються рекомендації щодо виконання деяких моментів консультування з питань грудного вигодовування, таких як частота, терміни, режим та організація консультацій. В ньому немає практичних аспектів. В ньому робиться акцент на кількість і якість консультацій, які повинна отримати КОЖНА жінка протягом 24 місяців і більше для підтримки оптимального грудного вигодовування. В керівництві наголошується на необхідності проведення як мінімум 6 консультацій для жінки: під час вагітності, одразу після пологів, через 2-3 тижня, в 3-4 місяці, в 6 місяців на початку введення прикорму і 2 рази після. Індивідуальне консультування має переваги. Додатково може надаватися консультативна допомога телефоном або іншими засобами. Проводити консультування повинен навчений персонал, в першу чергу, медики з відповідним рівнем знань, або консультанти з питань грудного вигодовування.

https://www.who.int/nutrition/publications/guidelines/counselling-women-improve-bf-practices/en/?fbclid=IwAR3OnlIEpcEQkFKh_ywixvl-b1KyyUJP0_4A1GzoTrzdxIkuGDZNXM7IVqo


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків