Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
У КНП «КДЦ» Святошинського району відбулася зустріч зі спеціалістами Голосіївського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ "Київський міський лабораторний центр МОЗ України" та ТМО «Фтизіатрія»

15.03.2019

В межах проведення планової наради КНП «КДЦ» з питань протидії інфекційним захворюванням, протиепідемічним заходам з ВІЛ/СНІДу та туберкульозу 14.03.2019р. за дорученням директора Богдана Подлужного відбулася зустріч зі спеціалістами Голосіївського міжрайонного відділу лабораторних досліджень Державної установи "Київський міський лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України" (Ольга Громашевська) та ТМО «Фтизіатрія» (Наталія Зінченко).

Заслухавши доповіді про стан інфекційної захворюваності та виконання заходів цільових комплексних програм з протидії ВІЛ/СНІДу та туберкульозу, обговоривши проблемні питання організації роботи інфекційних кабінетів та використання швидких тестів для обстеження на ВІЛ, заступник директора Володимир Нодь окреслив завдання спеціалізованої медичної допомоги для дітей та дорослих в обстеженні на інфекційну патологію та лікуванні інфекційних хвороб на рівні КНП «КДЦ».

Завідувач інформаційно-аналітичного відділу Ірина Тарасенко ознайомила присутніх з результатами виконання «Міської цільової програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2017-2021 роки» та «Міської цільової програми протидії епідемії ВІЛ-інфекції на 2017-2021 роки» за 2018 рік по м.Києву.

З інших питань порядку денного надані окремі доручення.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків