Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
У КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва відбувся професійний конкурс «Кращий молодший спеціаліст з медичною освітою»

15.03.2019

На виконання наказу директора «КДЦ» від 25.02.2018 №63 13 березня 2019 року в актовій залі КНП «КДЦ» Святошинського району (вул.Симиренка, 10) відбувся професійний конкурс «Кращий молодший спеціаліст з медичною освітою 2019 року».

Метою заходу є популяризація напрямку «Сестринська справа» в наданні лікувально-профілактичної допомоги населенню Святошинського району, підвищення кваліфікації молодших спеціалістів з медичною освітою, спрямованого на виявлення професійного рівня та майстерності сестер медичних нашого підприємства.

У конкурсі взяли участь 8 учасниць, які представляли всі філії закладу.
У цей сонячний, весняний день така ж атмосфера панувала і в залі під час проведення конкурсу. Помітно хвилювались учасниці, адже вони вже кращі у своїх відділеннях, пройшли серйозний відбір і в конкурентній боротьбі вибороли право представляти свій структурний підрозділ. Активно підбадьорювали своїх учасників і групи підтримки.

Привітання учасникам конкурсу пролунали від адміністрації закладу та профспілкового комітету. 

Після презентації кожної з учасниць, взялись до найсерйознішої частини – підготовки відповідей на 70 тестів, що були запропоновані адміністрацією і включали в себе теоретичні питання. Також оцінювалися володіння практичними навичками та знання протоколів сестринського догляду.

За підсумками конкурсу визначені переможці: І місце – Світлана Чорноморець – сестра медична денного хірургічного стаціонару філії №4; ІІ місце – Наталія Макаренко – сестра медична кабінету лікаря-ендокринолога філії №1 та ІІІ місце – Тетяна Василенко – сестра медична кабінету ультразвукової діагностики філії №6.

Присутні оплесками привітали переможців та всіх учасників конкурсу. Переможців конкурсу нагородили грамотами та грошовою винагородою за рахунок профспілкового бюджету. Крім того, всі учасники конкурсу отримали заохочувальні призи, теплі посмішки, позитивні емоції та гарний настрій.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків