Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
Підвищення кваліфікації медичного персоналу за системою безперервної післядипломної освіти проведено цього тижня в КНП «КДЦ» Святошинського району

05.04.2019

Низку заходів в межах підвищення кваліфікації медичного персоналу за системою безперервної післядипломної освіти проведено цього тижня в КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва.

Перед керівним складом КНП «КДЦ» виступив керівник «Консультативно-діагностичного центру» ДУ «Національний інститут серцево-судинної хірургії імeні М.М.Амосова» Івчук В.Г. з доповіддю «Проблемні питання з оцінки якості надання медичної допомоги в закладах охорони здоров’я вторинного рівня». Слухачі окремо відзначили практичну спрямованість інформації з організаційного супроводу пацієнтів за медичної допомоги в заклади охорони здоров’я третинного рівня за направленнями встановленого зразка. 

Перед спеціалістами з лабораторної діагностики виступив к.м.н. Оганесян М.А. на тему: «Принципи організації лабораторного забезпечення в наданні медичної допомоги». У ході обговорення були окреслені завдання лабораторної служби КНП «КДЦ» перед впровадженням другого етапу реформи в охороні здоров’я «Безкоштовна діагностика».

Також перед спеціалістами дитячої мережі філій КНП «КДЦ» виступила к.м.н. Козленко Т.В. з доповіддю «Сучасні підходи до ранньої діагностики, терапії та профілактики психосоматичних і психічнихрозладів і порушень у дітей та підлітків».

Разом в навчально-освітніх заходах взяли участь 72 медичні працівники КНП «КДЦ».


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків