Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва вітає з Великоднем та прийдешніми травневими святами!

25.04.2019

Цієї середи (24 квітня), напередодні Великодня, перед будівлею КНП «КДЦ» Святошинського району м. Києва спеціалістами підприємства було розроблено та реалізовано дизайн квіткового панно.

Квітник оформлено у стилі ленд-арт, де спостерігається суголосся сучасності та минулого, що об’єднуються в лініях з українських квітів (маргаритки, віоли триколірні, петунії, канни, барбарис тунберг, туї, інше) та каменю як символу основи. Гармонійна краса квітів, кущових насаджень зачаровує око, тим більше, що за вікнами вже справжня весна.

Зелені насадження сьогодні є не лише естетичною та невід’ємною складовою в житті Святошинського району, але й відіграють значну роль як психологічний чинник, сприяючи відтворенню душевної рівноваги пацієнтів та працівників закладу КНП «КДЦ».

Також до Дня вишиванки (16 травня) відбудеться конкурс квіткових панно, де буде представлено 8 дизайнерських варіантів квіткових насаджень в етностилі різних куточків України.

Отже, адміністрація Центру вітає всіх з святами та бажає мирного неба, душевної гармонії, благополуччя та квітучої весни в душі.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків