Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
Цикл тематичного удосконалення «Вибрані питання санології» для лікарів КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва

21.10.2019

Черговий освітній захід для лікарів КНП «КДЦ» Святошинського району м. Києва розпочався на базі філії №1, що знаходиться на вул.Чорнобильській, 5/7 (завідувач філії - лікар вищої категорії Наталія Петрівна Булайчук).

З вступною лекцією до циклу тематичного удосконалення з питань формування механізмів здоров’я на індивідуальному та популяційному рівнях виступив професор кафедри фізичної та реабілітаційної медицини і спортивної медицини НМАПО ім. П.Л.Шупіка Геннадій Леонідович Апанасенко. Він автор більш як 300 публікацій, в тому числі 7 монографій, підручників та навчальних посібників, широко відомий медичній спільноті в якості ведучого науково-популярної програми «Планета здоров’я» та невтомного пропагандиста здорового способу життя.

Зацікавленість слухачів викликали постулати щодо основних факторів формування здоров’я, фізичного та психічного оздоровлення, підкріплені науковими результатами багаторічних досліджень кафедри. Куратор циклу «Вибрані питання санології», доцент Людмила Миколаївна Волгіна, окреслила завдання навчального плану.

За дорученням директора КНП «КДЦ» Богдана Леонідовича Подлужного із виконанням заходів з безперервного професійного розвитку лікарів на 2019-2021 рр. присутніх ознайомила завідувач інформаційно-аналітичного відділу Ірина Валентинівна Тарасенко.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків