Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
У КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва пройшло навчання та перевірка знань з охорони праці та пожежної безпеки

22.10.2019

Одним із складових ефективної роботи з профілактики виробничого травматизму та професійних захворювань – є належна підготовка, навчання та підвищення кваліфікації відповідальних осіб за охорону праці.

Загальний порядок проведення навчання з питань охорони праці встановлений Законом України «Про охорону праці» (ст.18 «Навчання з питань охорони праці»). Виконання вимог цього закону в частині проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці здійснюється відповідно до Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, затвердженого наказом Держкомітету України з нагляду за охороною праці від 26.01.2005 №15 (зі змінами, внесеними відповідно до наказу Міністерства соціальної політики від 30.01.2017 № 140).

У КНП «КДЦ» протягом жовтня місяця за участі представника відділу охорони праці Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я проходило навчання стосовно перевірки знань з охорони праці та пожежної безпеки.

У цьому заході взяли участь 106 осіб -  начальники структурних підрозділів (відповідальні особи за охорону праці та пожежну безпеку), а також старші сестри медичні структурних підрозділів закладу.

Перевірка знань здійснювалась комісією з питань охорони праці, склад якої затверджений наказом директора підприємства.

Учасникам навчання доведена інформація щодо змін у законодавстві України про охорону праці, вимог до організації роботи з охорони праці у структурних підрозділах, зокрема щодо проведення інструктажів на робочому місці та ведення документації з охорони праці. Особливу увагу присутніх зосередили на попередженні нещасних випадків на робочому місці, а в разі їх настання – про порядок їх розслідування згідно з Постановою КМУ від 17.04.2019 № 337.

         Також представником навчального консультаційного центру «Енергія» для керівного складу підприємства було проведено навчання та перевірка знань з питань пожежної безпеки.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків