Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
Заступник директора з медичної допомоги дитячому населенню КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва провела тренінг-семінар з працівниками соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді

03.12.2019

29.11.2019 у Київському міському центрі соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді (вул. О. Довженка, 2) Ганна Брюханова – заступник директора з медичної допомоги дитячому населенню КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва, провела тренінг-семінар з працівниками вищезазначених служб районів міста Києва.

Тема тренінгу-семінару: «Симптоматика дитячих захворювань та соціальний супровід для дітей, сім’ї, які опинилися в складних життєвих умовах».

У ході тренінгу був зроблений акцент на анатомо-фізіологічних особливостях дитячого організму. Заступник директора Ганна Брюханова ознайомила учасників з нормативно-директивними документами, опрацювала Клінічний протокол медичного догляду за здоровою дитиною до трьох років.

Також наголосила, що клінічний протокол базується на концепції інтегрованого підходу до надання медичної допомоги дітям раннього віку, передбачає пріоритетність профілактичних заходів при здійсненні медичного догляду – це раціональне вигодовування та харчування, оцінка фізичного та психологічного розвитку, цільове консультування та залучення батьків, громадськості з метою всебічного розвитку дитини.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків