Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
Лікарі КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва прослухали навчальний семінар «Нутрициологія, нутрицевтика та здоров’я людини»

16.12.2019

Всебічну увагу лікарської спільноти світу останнім часом привертає такий напрямок розвитку в охороні здоров᾽я як послуги з інтегративної медицини. Головний постулат цього напрямку надання медичної допомоги - комплексний підхід щодо єдності в оцінюванні стану здоров᾽я пацієнта біологічних, психологічних і соціальних проявів людини, що в свою чергу дозволяє виявити доклінічний період захворювання і контролювати ефективність лікування.

Велике занепокоєння лікарів-практиків викликає те, що у зв᾽язку з хіміотерапевтичними навантаженнями ліків в багатьох випадках «медикаментозна хвороба» стає більш тяжкою, ніж основна. На сьогодні все більше спеціалістів схиляються до думки, що прийом ліків повинен бути обмежений екстремальними ситуаціями, тобто лікуванням гострих патологічних станів і інфекційних захворювань. Фізичні фактори і натуральні методи лікування можуть доповнювати або іноді заміняти інші методи, в тому числі й фармакологічні.      

На навчальному семінарі «Нутрициологія, нутрицевтика та здоров’я людини», що відбувся 13 грудня в межах підвищення кваліфікації медичного персоналу за системою безперервної післядипломної освіти, лікарі КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва прослухали лекції професора, д.м.н. Ворника Б.М. «Нутрицевтики та деякі патологічні синдроми» та доцента, к.м.н. Скального В.В. «Стратегія нутрицевтинної підтримки при системних низкорівневих запальних процесах».

Учасники в жвавому обговоренні виявили зацікавленість до заявленої тематики та висловили побажання ознайомитися з алгоритмом використання медико-технологічних документів з інтегративної медицини, зокрема нутрицевтинної підтримки при проведенні реабілітаційних програм для пацієнтів.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків