Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
Лікарі КНП «КДЦ» завершили курси тематичного удосконалення

27.12.2019

У філії №4 КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва (вул.Булаховського, 26) представників кафедри профілактичної медицини Національної медичної академії післядипломної освіти ім.П.Л.Шупика (НМАПО) радо зустріли завідувач філії Лариса Пилипчук та завідувач стоматологічного відділення Єлизавета Денищик.

В атмосфері доброзичливого спілкування і конструктивного обговорення результатів контрольного опитування 27 грудня завершила навчання на курсах тематичного удосконалення «Принципи організації харчування різних груп населення в сучасних умовах» спеціалізована група слухачів з числа лікарів-стоматологів. Заключну лекцію-презентацію прочитала доцент кафедри профілактичної медицини НМАПО Наталія Дубова, яка відзначила гарну організацію проведення циклу з боку керівництва КНП «КДЦ» і висловила надію на подальшу співпрацю з підвищення кваліфікації лікарів-спеціалістів різного профілю в межах виконання заходів з безперервного професійного розвитку медичних працівників.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків