Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
Цикл тематичного удосконалення для лікарів-клініцистів КНП «КДЦ» Святошинського району

16.01.2020

Лекцією з формування, зміцнення та підтримки імунітету розпочався цикл тематичного удосконалення для лікарів-клініцистів КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва. Тема циклу   : «Інтегративна медицина. Антигомотоксична терапія і немедикаментозна психосоматична гармонізація».

За програмою навчання науково-педагогічними  працівниками кафедри фізичної та реабілітаційної медицини і спортивної медицини Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупіка заплановано лекційні, семінарські заняття з обов’язковим розбором клінічних випадків з практики лікарів та призначення регуляційної терапії при різних видах найбільш розповсюдженої патології.

Як зауважила куратор циклу, доцент Людмила Волгіна, всебічна увага і прихильність лікарів до інтегративної медицини пов’язана з комплексним підходом щодо оцінювання стану здоров᾽я пацієнта в єдності біологічних, психологічних і соціальних проявів. Це дозволяє виявити доклінічний період захворювання, контролювати ефективність лікування і планувати ефективні реабілітаційні заходи. Напрацювання кафедри останніх років з цього питання знайшли відображення в широких публікаціях, в т. ч. в іноземній спеціалізованій літературі.

За дорученням в. о. директора Володимира Нодя з новою редакцією українського правопису присутніх ознайомила завідувач інформаційно-аналітичного відділу Ірина Тарасенко. До речі, КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва був першим закладом охорони здоров’я м.Києва, який на виконання ухваленого Верховною Радою України 25 квітня 2019 року Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», власним коштом придбав примірники видання у видавництві «Наукова думка». Саме ця установа визначена рішенням Української національної комісії з питань правопису як уповноважена випускати в світ авторизоване видання українського правопису в редакції 2019 року. У зв’язку з набуттям чинності норм нового правопису змін зазнає і наукова медична термінологія, до яких мають підготуватися практикуючі лікарі.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків