Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району м. Києва
У КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва відбувся цикл занять «Лікарня доброзичлива до дитини»

13.02.2020

Дводенний (з 11 по 12 лютого 2020 року) цикл лекцій КНП «КДЦ» Святошинського району м. Києва пройшов на базі філії №1, що знаходиться на вул.Чорнобильській, 5/7 (завідувач філії - лікар вищої категорії Наталія Булайчук).

Для лікарів акушер-гінекологів та акушерок навчання провела лікар акушер-гінеколог Київського міського пологового будинку №2 Поліна Дудченко.

Заняття було присвячено 12 принципам грудного вигодовування, допомозі молодим матерям на початку грудного вигодовування та залежності здоров’я дитини від тривалості грудного вигодовування.

У подальшому також заплановані заняття, запрошені викладачі та слухачі циклу. План занять буде наданий лекторами курсу «Лікарня доброзичлива до дитини» та передбачає 20 годин лекцій, практичних навичок з прийняттям заліку і подальшим присвоєнням медичному закладу почесного звання «ЛІКАРНЯ ДОБРОЗИЧЛИВА ДО ДИТИНИ».

 


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків