Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Голосіївського району м. Києва
Профілактичний тижневик присвячений Всесвітньому дню боротьби з вірусними гепатитами

09.08.2023

     З 28.07.2023 по 04.08.2023 в КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва за адресами: проспект Голосіївський, 59А, вул. Героїв Маріуполя (Якубовського), 6 та вул. Набережно – Корчуватська, 56/66 проведено профілактичний тижневик присвячений Всесвітньому дню боротьби з вірусними гепатитами.

     Протягом вказаного періоду всі бажаючі мали змогу пройти тестування на вірусні гепатити В і С за допомогою швидких тестів.

     З 28.07.2023 по 04.08.2023 обстежено за допомогою швидких тестів:

     - на вірусний гепатит В – 343 особи, із них виявлено антитіла до гепатиту В – 3;

     - на вірусний гепатит С – 342 особи, із них виявлено антитіла до гепатиту В – 6.

     В рамках міської цільової програми «Громадське здоров’я» на підприємстві проводяться тестування швидкими тестами на вірусні гепатити В і С, а в разі виявлення позитивного результату – пацієнти направляються на дообстеження до КНП «Київська міська клінічна лікарня №5».

     Крім того, в ході прийомів фахівцями КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва проводить санітарно – просвітницька робота серед населення щодо профілактики вірусних гепатитів.

     Також, фахівців підприємства пояснюють, що залежно від ступеня тяжкості та індивідуальних особливостей організму, гепатит може мати як безсимптомний перебіг, так і незначні клінічні прояви.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків