Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги №2" Дарницького району м. Києва
Реконструкція амбулаторії за адресою Гмирі,8

11.08.2023

У Дарницькому районі триває реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини на вул. Б.Гмирі, 8. Наразі завершуються будівельно-монтажні роботи, виконуються внутрішні оздоблювальні, здійснюється підключення будівлі до зовнішніх інженерних мереж. Також упорядковують прилеглу територію.
Дарницький район – один із найбільш густонаселених. І потребує розширення соціальної інфраструктури, зокрема, відкриття нових амбулаторій у кроковій доступності для мешканців. Амбулаторія на вулиці Б.Гмирі зможе забезпечити обслуговування понад 50 тисяч людей, які проживають у мікрорайоні Осокорки.
Загальна кількість відвідувачів на одну зміну складатиме півтисячі осіб. Окрім того, у закладі планується відкриття єдиного в районі денного стаціонару.
Реконструкція амбулаторії почалася ще у 2016 році, гостро питання добудови постало при руйнуванні 17.03.2022 амбулаторії на вул. О.Мишуги,5 за результатами віроломних ракетних обстрілів російською армією цивільного населення.
До кінця поточного року планують ввести заклад охорони здоровʼя в експлуатацію!
Джерело: Дарницька РДА

Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків