Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Київська міська студентська поліклініка" виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація)
Всесвітній день ментального здоров’я

11.10.2023

 Нехай кожен наш день буде днем ментального здоров’я. Психологічна безпека цілої країни починається з кожного з нас", - підкреслила дружина Президента.
Всесвітній день ментального здоров’я
Дружина Президента Олена Зеленська у Всесвітній день ментального здоров’я нагадала українцям про програму ментального здоров’я "Ти як?", про це вона зазначила у Фейсбуці.
За словами Зеленської, "двадцять чотири години, щоб потурбуватися про себе та свій стан. Багато це чи мало? Сьогодні Всесвітній день ментального здоров’я, заснований ВООЗ ще 31 рік тому".
Для України, підкреслила вона, ця дата важлива як ніколи: "Стрес, який щодня витримуємо через російський напад, неможливо ігнорувати чи замовчувати. Українці самовіддані, відчайдушні й сміливі в захисті одне одного".
"Та чи вистачає наших душевних сил на самих себе? Адже, щоб зберегти стійкість країни, мусимо зберегти кожен свою", - вважає перша леді.
На переконання Зеленської, необхідно чесно аналізувати свої відчуття, не соромитися звертатися по допомогу, якщо щось непокоїть.
Вона нагадала, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я "Ти як?" створена спеціально для того, щоб кожен знайшов психологічну допомогу тоді й там, коли вона потрібна.
"Щоб підтримати інших, підтримаймо себе. Нехай кожен наш день буде днем ментального здоров’я. Психологічна безпека цілої країни починається з кожного з нас", - підкреслила дружина Президента.

Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків