Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Київська міська студентська поліклініка" виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація)
Наш фахівець з публічних закупівель, Геннадій Атамась, на важливій події року

07.11.2023

На днях відбулася конференція Х Forum Zakupivli Пліч-о-пліч.

Наш фахівець з публічних закупівель, Геннадій Атамась, на важливій події року!
На днях відбулася конференція Х Forum Zakupivli Пліч-о-пліч.
Поліклініка, як завжди, приймає безпосередню участь в обговоренні результатів роботи Prozorro у 2023 році , ми зацікавлено прослухали плани на 2024 рік від гендиректора ДП «ПРОЗОРРО» Миколи Ткаченка.
Крім цього на нас чекали найкращі експерти ринку закупівель, змістовні спічі та спілкування в професійній атмосфері.
Це було неймовірно! Десятий форум Закупівлі "Пліч-о-пліч" , завдяки спікерам (Надія Бігун, Микола Ткаченко, Віктор Нестуля, Едем Aдаманов, Євген Якубовський, Сергій Бут) був змістовним, корисним та цікавим.
Дуже дякуємо "Комерційні та державні закупівлі України - Zakupivli.Pro", що вже якій рік створюєте простір для такого діалогу, де можна "звірити годинники", поспілкуватися з партнерами та вкотре переконатися, що рухаємось правильним шляхом.
Під час однієї з доповідей прозвучала теза, що насправді абсолютна більшість публічних замовників на Prozorro - це маленькі установи. А саме близько 90%. Вони не мають великого штату категорійників. Пощастить, якщо у них хоча б окрема людина відповідала за закупівлі.
Саме аби спростити їм життя і був створений Prozorro Market - максимально автоматизований інструмент для публічних закупівель. І це дійсно крута практика, яка довела свою ефективність в інших країнах.
"Тож дуже радію, що в Україні є ком’юніті, яке готове спільними зусиллями рухати та розвивати цей інструмент", - таку характеристику заходу дав Едем Aдаманов - Генеральний директор в "Медичні Закупівлі України"

Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків