Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Київський міський клінічний ендокринологічний центр" виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
26 квітня – Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу

25.04.2024

Це нагода привернути увагу до однієї з важливих проблем  - захворювань щитоподібної залози. В Україні ця проблема дуже важлива у зв’язку з Чорнобильською катастрофою. З її впливом поєднують негативні тенденції у зміні здоров’я населення. Особливо опромінення вплинуло на збільшення тиреоїдної патології, у тому числі і раку щитоподібної залози серед населення України.

Масивний викид радіоактивного йоду, який відбувся під час аварії на ЧАЕС, становив приблизно 40-50 млн кюрі. Аналізуючи ситуацію за останні 20-30 років, можна чітко стверджувати, що зростання захворюваності на рак щитоподібної залози, яке спостерігається в Україні, напряму пов’язане з викидом радіоактивного йоду.

Проблема раку щитоподібної залози, його раннє виявлення і лікування не втрачає актуальності у всьому світі протягом останнього десятиріччя.

З метою виявлення патології щитоподібної залози та ранньої діагностики ендокринних захворювань звертайтесь на консультацію до лікарів нашого центру.

Наш заклад має найкращу базу для проведення повного обстеження пацієнтів в найкоротші терміни.

 

ПОСЛУГИ НАДАЮТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

за електронним направленням в рамках програми медичних гарантій

Телефон для довідок

КНП «КМКЕЦ»:

вул. Рейтарська, 22

(096) 098-59-78; (044) 272-21-49,

вул. Є. Чикаленка, 22А

(044) 235-20-84


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків