Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини та поради / Микола Поворозник: Створення сучасного реабілітаційного центру для поранених захисників – один із пріоритетів столичної медгалузі
Новини та поради
Микола Поворозник: Створення сучасного реабілітаційного центру для поранених захисників – один із пріоритетів столичної медгалузі

05.05.2023  |  Новини

Місто працює над створенням сучасного реабілітаційного центру для поранених захисників. Як повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, сьогодні це пріоритет номер один столичної медичної галузі.

Один із медзакладів столиці, на базі якого облаштовують реабілітаційний центр для поранених захисників, відвідала бельгійська делегація на чолі з мером Брюсселя Філіпом Клозом (Фото – КМДА, Олексій Самсонов)

«Сьогодні потреба в сучасному реабілітаційному центрі для військових – це пріоритет нашої роботи. Ми плануємо створити його на базі одного з медичних закладів столиці, у якому працюють із пораненими захисниками, і зробити це ми маємо максимально оперативно. Саме тому ми залучаємо до цього проекту наших іноземних партнерів. Сьогодні із бельгійською делегацією на чолі з мером Брюсселя Філіпом Клозом відвідали заклад, на базі якого створюємо реабілітаційний центр, та поділилися планами», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, наразі тривають ремонтні роботи, як у самому закладі, так і на його території.

«Це повне переобладнання палат та кабінетів під потреби пацієнтів, які проходять реабілітацію. І ми просимо партнерів допомогти нам із сучасним обладнанням та надати можливість навчатися у кваліфікованих фахівців. Переконаний, що спільними зусиллями ми створимо сучасний, комфортний центр для реабілітації наших захисників, який стане й методичним центром для здобуття досвіду інших фахівців із надання реабілітаційних послуг», – зазначив Микола Поворозник.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків