Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини та поради / За минулий тиждень у Києві виявили 86 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію
Новини та поради
За минулий тиждень у Києві виявили 86 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію

26.06.2023  |  Новини

У столиці за минулий тиждень виявили 86 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Про це повідомили в ДУ «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ».

undefined

Серед захворілих: 50 жінок від 18 до 84 років і 36 чоловіків від 19 до 88 років. А також три хлопчики від 5 до 16 років та дівчинка віком 4 місяці.

Госпіталізували 11 людей.

Найбільше випадків захворювання зареєстрували в Дарницькому – 15, Солом’янському та Дніпровському – по 14 випадків.

Жінка 67 років померла від захворювання на СОVІD-19. Одужали минулого тижня 109 осіб.

Усього за період пандемії у столиці зафіксовано 519 557 випадків захворювання, а також 9 531 летальний випадок від вірусу. Загалом СОVІD-19 подолали 509 958 мешканців столиці.

У Департаменті охорони здоров’я нагадують, що найнадійнішим захистом від тяжкого перебігу коронавірусної хвороби є вакцинація. Отримати щеплення можна в центрах первинної медико-санітарної допомоги та консультативно-діагностичних центрах. Також продовжується робота Центрів масової вакцинації у ТРЦ «Gulliver», «River Mall», ТРЦ «Універмаг «Україна», ТРЦ «SilverBreeze». Крім того, на базі комунальних закладів охорони здоров’я функціонують мобільні бригади, які за заявками можуть виїжджати на вакцинацію організованих колективів.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків