Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини та поради / Микола Поворозник: За 550 днів повномасштабного вторгнення в пологових будинках і сховищах Києва народилися 26 984 немовляти
Новини та поради
Микола Поворозник: За 550 днів повномасштабного вторгнення в пологових будинках і сховищах Києва народилися 26 984 немовляти

28.08.2023  |  Новини

550 днів Україна протистоїть повномасштабному вторгненню. За цей час у пологових будинках і сховищах столиці народилися 26 984 немовляти. Про це написав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook.

 

«Попри повітряні тривоги, ракетні обстріли і війну, у пологових будинках і сховищах народилися 26 984 немовляти: 13 876 хлопчиків та 13 108 дівчаток. Серед новонароджених – 491 двійня та п’ять трієнь», – зауважив він.

Окрім того, перший заступник голови КМДА зазначив, що з початку повномасштабного вторгнення в Києві одружилися 36 772 пари. Микола Поворозник побажав новонародженим та їхнім батькам здоров’я, а новоствореним родинам – любові та злагоди.

Він підкреслив, що попри ракетні та дронові обстріли, а також масштабні інформаційно-психологічні спецоперації ворога, наші Воїни продовжують боронити Україну на полі бою, тил працює над підтримкою воїнів та економіки країни.

«Кожен і кожна працює на Перемогу. І Перемога має бути за нами, адже за нами правда. Вірю, що повернемо всю нашу землю і українців, яких жорстоко видерли з рідної країни. Переконаний – всі наші зусилля не марні. І ті українці, які створюють сім’ї і народжують дітей – підтвердження тому, що життя продовжується навіть попри тяжкий воєнний час», – написав Микола Поворозник.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків