Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини та поради / У Київському госпіталі ветеранів війни продовжуються роботи і вже незабаром пацієнтів переведуть у відремонтовані приміщення – Микола Поворозник
Новини та поради
У Київському госпіталі ветеранів війни продовжуються роботи і вже незабаром пацієнтів переведуть у відремонтовані приміщення – Микола Поворозник

10.11.2023  |  Новини

У Київському госпіталі ветеранів війни продовжуються роботи з оновлення закладу і вже незабаром пацієнтів переведуть у відремонтовані приміщення. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, відповідаючи на запитання в ефірі ТРК «Київ».

 

Він підкреслив, що об’єкт насправді дуже великий – понад 32 тис. кв. м.

«Ремонтують не тільки фасади і вікна. Всередині закладу повністю перебудовується простір, який буде зручним насамперед для пацієнтів, ветеранів, які потребують реабілітації, а також для персоналу, який працюватиме з ними. Тобто внутрішні приміщення практично цілком перебудовують, оскільки, підкреслю, нам потрібно створити комфортні умови для військових, – саме такі, на які вони заслуговують, встановити все необхідне обладнання для реабілітації», – наголосив Микола Поворозник.

Він окремо зауважив, що сьогодні у Київському госпіталі ветеранів війни тривають відповідні перевірки і внутрішніх контролюючих органів, і правоохоронців, і представників Державної аудиторської служби.

«У всіх дуже велика зацікавленість до цього проєкту. Місто ж насамперед зацікавлене в тому, щоб виконавці робіт використовували кошти ефективно, особливо на таких об’єктах, що спеціалізуються на реабілітації військових. Наразі багато «хайпу» навколо цього проєкту, чимало й маніпуляцій, на жаль, з’являються нові розслідування, нові данні тощо. Але коли порівнюють ціни, то «забувають» зазначити, що мова йде, скажімо, не про звичайний лінолеум із «Епіцентру», а про спеціальне, вандалостійке покриття, що має витримувати навантаження від візків, милиць тощо. Тому кошторис і проплати після виконаних робіт аналізуватимуть фахові експерти, щоб ні у кого не виникало жодних підозр щодо нецільового чи неефективного використання бюджетних коштів. Думаю, до кінця листопада висновки внутрішнього контролю будуть надані міському голові», – зазначив Микола Поворозник.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків