Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини та поради / Віталій Кличко: Внаслідок ворожої ракетної атаки у столиці пошкоджені багатоповерхівка, приватні будинки та дитяча лікарня. Постраждали 53 людини
Новини та поради
Віталій Кличко: Внаслідок ворожої ракетної атаки у столиці пошкоджені багатоповерхівка, приватні будинки та дитяча лікарня. Постраждали 53 людини

13.12.2023  |  Новини

Унаслідок нічної ворожої атаки на столицю в Дніпровському, Деснянському та Дарницькому районах було зафіксовано падіння уламків. Пошкоджені приміщення багатоповерхівки, двох приватних будинків і дитячої лікарні. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

 

«Внаслідок нічної ракетної атаки ворога в столиці пошкоджений багатоквартирний житловий будинок. Із нього рятувальники евакуювали 15 мешканців, у тому числі четверо дітей та двох неходячих. Також палали автівки в дворі цього будинку», – написав міський голова у своєму Telegram-каналі.

Віталій Кличко повідомив, що також горів приватний будинок у Дніпровському районі та уламок ракети, який впав на відкритій території в Деснянському районі. Сталася пожежа також і приватному будинку в Дарницькому районі столиці.

Постраждало і приміщення дитячої лікарні в Дніпровському районі. Там вибило шибки та пошкодило центральний вхід закладу.

«Загалом у результаті нічної атаки ворога постраждали 53 людини. 20 із них, у тому числі двох дітей, госпіталізували. 33 постраждалим медики надали допомогу на місці. Зокрема, й 6 дітям», – повідомив Віталій Кличко.

У Дніпровському районі, внаслідок падіння уламків ракети на проїжджу частину дороги, сталося пошкодження водопровідної мережі. Аварійні бригади працюють на місці, щоб оперативно ліквідувати пошкодження.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків