Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини та поради / «Ти – це важливо»: стартувала національна кампанія з підвищення обізнаності жінок про важливість своєчасної діагностики раку молочної залози (+відео)
Новини та поради
«Ти – це важливо»: стартувала національна кампанія з підвищення обізнаності жінок про важливість своєчасної діагностики раку молочної залози (+відео)

18.12.2023  |  Новини

Стартувала національна кампанія з підвищення обізнаності жінок про важливість своєчасної діагностики раку молочної залози «Ти – це важливо». Її реалізує UNFPA, Фонд Народонаселення ООН в Україні.

 

Проєкт спрямований на боротьбу з раком молочної залози шляхом підвищення обізнаності жінок про важливість своєчасної діагностики. Як зазначають медики, за умови раннього виявлення пухлини лікування у 95% є успішним.

Фонд Народонаселення ООН в Україні закликає лікарів також приєднуватися до кампанії, щоб нагадати пацієнткам про цінність їхнього здоров’я та своєчасні перевірки в контексті раннього виявлення раку молочної залози.

Проєкт «Ти – це важливо» проводиться з ініціативи UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, за фінансової підтримки Міністерств закордонних справ Франції, Республіки Корея та Нідерландів.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків