Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини та поради / «Київтеплоенерго» протягом доби ліквідує пошкодження магістральної тепломережі на вул. Павла Усенка, паралельно розгорнули мобільну котельню для медзакладу
Новини та поради
«Київтеплоенерго» протягом доби ліквідує пошкодження магістральної тепломережі на вул. Павла Усенка, паралельно розгорнули мобільну котельню для медзакладу

07.02.2024  |  Новини

Аварійна бригада комунального підприємства «Київтеплоенерго» оперативно локалізувала та приступила до усунення пошкодження теплової мережі на вул. Павла Усенка. Пошкодження сталось внаслідок масованої ракетної атаки сьогодні вранці, 7 лютого.

 

Як повідомляють у «Київтеплоенерго», пошкоджений трубопровід великого діаметру – 600 мм, однак працівники підприємства планують завершити ремонт протягом доби.

Через падіння уламків під час ранкового ракетного обстрілу зафіксовані пошкодження двох високовольтних ліній, що призвело до знеструмлення обладнання одного з великих теплоджерел Києва. Внаслідок цього стався гідроудар, що призвів до пошкодження магістральної тепломережі діаметром 600 мм на вул. Павла Усенка у Дніпровському районі.

На час ремонту тимчасово відключена тепломагістраль від одного з теплоджерел столиці. Тимчасово відсутнє опалення в 355 житлових будинків. Для максимально швидкого відновлення теплопостачання до робіт залучено додатковий персонал.

Паралельно фахівці «Київтеплоенерго» розгорнули мобільну котельню на території корпусу опікового центру Київської міської клінічної лікарні № 2, щоб забезпечити медичний заклад опаленням на період відновлювальних робіт. Оскільки специфіка лікування пацієнтів опікового центру потребує дотримання відповідного температурного режиму.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків