Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини та поради / Микола Поворозник: Швеція й надалі співпрацюватиме з Києвом у сфері охорони здоров’я, зокрема в реабілітації українських бійців
Новини та поради
Микола Поворозник: Швеція й надалі співпрацюватиме з Києвом у сфері охорони здоров’я, зокрема в реабілітації українських бійців

26.03.2024  |  Новини

Швеція й надалі співпрацюватиме з Києвом у сфері охорони здоров’я, зокрема в реабілітації українських бійців. Такі підсумки візиту шведської урядової делегації на чолі із заступницею Прем’єр-міністра Швеції – Міністеркою з питань енергетики, бізнесу й індустрій Швеції пані Еббою Буш до Київського міського клінічного госпіталю ветеранів війни. Про це написав у своєму Facebook перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

 

«Учасники делегації поспілкувалися з медичним персоналом і пацієнтами медзакладу. Умови перебування наших незламних воїнів і рівень оснащення відділень, де їх реабілітують, справили на іноземних гостей неабияке враження. Адже відремонтовані відділення – це про якість, зручність і максимальну адаптацію під потреби пацієнта», – розповів перший заступник голови КМДА.

Він також зауважив, що рівень підготовки реабілітологів і результати їхньої роботи заслуговують окремої уваги. Адже саме завдяки їм наші Захисники і Захисниці після реабілітації в госпіталі мають шанс на якісніше життя після важких поранень, отриманих у боях за нашу Україну.

Микола Поворозник подякував іноземним партнерам за готовність допомагати.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків