Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини та поради / Віталій Кличко взяв участь у заході для військових із соціально-психологічної реабілітації «Риболовля з пікніком»
Новини та поради
Віталій Кличко взяв участь у заході для військових із соціально-психологічної реабілітації «Риболовля з пікніком»

25.04.2024  |  Новини

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у традиційному вже в столиці заході для військових із соціально-психологічної реабілітації «Риболовля з пікніком». Він поспілкувався на природі з бійцями, які лікуються та проходять реабілітацію у столиці. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

undefined

«Взяв участь у традиційному вже в столиці заході із соціально-психологічної реабілітації «Риболовля з пікніком» для наших Захисників і Захисниць. Долучитися до такого неформального спілкування я пообіцяв військовим на одній із зустрічей з ними нещодавно. Поспілкувалися на природі з бійцями, які отримують лікування в Медичному центрі реабілітації і паліативної допомоги. Та проходять реабілітацію в Київському міському Центрі соціальної, психологічної, професійної та трудової реабілітації «Аскольд». Військові, які мають травми, ампутації та наслідки ПТСР, перебуваючи в лікарнях, не мають змоги самостійно вирушити на природу. Зручний та безпечний трансфер забезпечив Департамент транспортної інфраструктури КМДА. Впевнений, що сьогоднішній відпочинок та спілкування сприятливо вплине на самопочуття наших військовослужбовців та їх настрій. Допоможе у відновленні координації та м’язової активності після травм і операцій. До того ж, перебування на природі знижує рівень стресу», – написав Віталій Кличко.

Також до заходу долучилися викладачі та студенти Комунального закладу професійної освіти «Київський професійний коледж сфери послуг», які готували для бійців страви на вогнищі.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків