Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини та поради / Місто терміново евакуює пацієнтів двох лікарень, одна з яких – дитяча, у зв'язку із загрозою удару ворога по цих медичних закладах
Новини та поради
Місто терміново евакуює пацієнтів двох лікарень, одна з яких – дитяча, у зв'язку із загрозою удару ворога по цих медичних закладах

26.04.2024  |  Новини

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких — дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Це пов´язано з відео, яке масово поширюється в інтернет-медіа, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. І що, нібито, в цих лікарнях перебувають військові.

 

Це абсолютна брехня і провокація ворога, яку він намагається використати для удару по соціальній інфраструктурі столиці.

Щоб убезпечити хворих дітей, їхніх батьків і медичний персонал, влада столиці зараз робить все можливе, аби перевезти пацієнтів та медиків у інші медзаклади столиці.
Місто звернулося до СБУ, Міністерства охорони здоров´я за допомогою та поінформувало про заходи, які вживає для збереження життя й здоров´я пацієнтів і персоналу лікарень.


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків