Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів /
Новини
Від: 
Зустріти зиму без травм

17.11.2016

            Зустріти зиму без травм

            Перший сніг, мороз, перша ожеледиця спричиняють, на жаль, травмування пішоходів. Що тягне за собою шкоду здоров’ю та тимчасову втрату працездатності.

            Тому краще запобігти таким неприємним наслідкам погодних сюрпризів.  Адже людина здатна керувати своєю поведінкою та в складних погодних умовах поводитися обережно.

            Адміністрація, господарчі служби, служба охорони праці КНП ЦПМСД №2 Святошинського району м. Києва( вул.. В. Кучера, 5, Симиренко, 38) дбають про безпеку відвідувачів, своєчасно забезпечують розчистку прилеглої до закладу території, сходів та пандусів, а медичні працівники Центру проводять повсякденну роботу з пацієнтами з питань профілактики травм, пов’язаних зі складними погодними умовами. Це, зокрема, бесіди про те, як слід ходити під час ожеледиці та як вберегтися від тяжких травм: небезпечно тримати руки в кишенях, тримати в руках зайві речі, пересуватися узбіччям, перебігати дорогу в невстановлених місцях та перед транспортом, що рухається. Всі ці та інші поради, знайшли своє відображення в пам’ятці для відвідувачів, розміщеній на інформаційних дошках в приміщеннях КНП ЦПМС №2.

 


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків