Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів /
Новини
Від: 
Нарада в КНП «ЦПМСД» №2 Святошинського району м. Києва

17.03.2017

16.03.2017 року в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Святошинського району м.Києва (вул. В. Кучера, 5) згідно з планом підвищення кваліфікації без відриву від роботи відбулася нарада медперсоналу Центру на тему: « Онкологічні захворювання у дітей».

Нараду проводила заступник директора Центру з охорони дитинства та материнства Казак Ірина Іванівна.

На нараді були присутні лікарі-педіатри дільничні та медичні сестри дільничні, які з великою цікавістю прослухали доповідь головного дитячого онколога міста Києва Матюшок Ольги Федорівни.

         Доповідач поінформувала присутніх про стан онкологічної захворюваності дитячого населення Святошинського району, організаційні питання взаємодії між первинною та вторинною ланкою в процесі раннього виявлення та діагностики онкологічної патології різноманітної локалізації, про порядок скеровування пацієнтів до відповідного фахівця в залежності від локалізації можливої патології, про важливість співпраці педіатрів з батьками маленьких пацієнтів з метою фіксації найменших відхилень у стані та поведінці дітей в разі виникнення підозри на наявність патології.

         Доповідач також поінформувала лікарів про можливості сучасної хіміотерапії, оперативного лікування та державного медичного забезпечення, дала вичерпну відповідь на запитання присутніх та надала контактну інформацію для оперативного реагування.

         


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків