Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Дитяча клінічна лікарня №7 Печерського району м. Києва"
Інформування для населення щодо можливості отримання безоплатної медичної допомоги та профілактичних оглядів за допомогою за програмою медичних гарантій

01.03.2024

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ № 7 ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ м. КИЄВА»

 

УВАГА!

за програмою медичних гарантій

ВИКОНУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

 

МОБІЛЬНА ПАЛІАТИВНА МЕДИЧНА ДОПОМОГА ДІТЯМ (пакет 24)

Умови надання послуги: за місцем перебування пацієнта/пацієнтки та з використанням засобів телекомунікації.

Підстави надання безоплатних послуг: 

  • електронне направлення лікаря з надання ПМД, якого обрано за декларацією про вибір лікаря, за попереднім записом через систему  ; 
  • електронне   направлення   лікуючого  лікаря,  за  попереднім  записом  через  систему  ;
  • переведення з іншого ЗОЗ/клінічного підрозділу ЗОЗ під нагляд спеціалістів паліативної служби.

Обсяг медичних послуг, який надається за договором ПМГ відповідно до медичних потреб пацієнта/пацієнтки

-        Надання паліативної медичної допомоги пацієнту/пацієнтці за місцем його/її перебування, зокрема, зі створенням стаціонару вдома за потреби, та/або з використанням засобів телекомунікації.

-        Проведення оцінки стану пацієнта/пацієнтки щодо відповідності його/її критеріям надання паліативної допомоги та складання плану спостереження за  пацієнтом/пацієнткою, який/яка потребує такої допомоги.

-        Забір, транспортування біологічного матеріалу до лабораторії закладу охорони здоров’я (ЗОЗ) або ЗОЗ, з яким укладено договір підряду, для  проведення таких лабораторних досліджень, зокрема: розгорнутий клінічний аналіз крові; біохімічний аналіз крові (загальний білок,  аспартатамінотрансфераза (АсАТ), аланінамінотрансфераза (АлАТ), білірубін і його фракції (загальний, прямий, непрямий), креатинін, сечовина, сечова кислота); міжнародне нормалізоване відношення (МНВ); глюкоза в цільній крові; загальний аналіз сечі; кал на приховану кров.

-        Видача направлення та/або забір, транспортування біологічних матеріалів для проведення інших лабораторних досліджень відповідно до галузевих стандартів.

-        Проведення необхідних інструментальних обстежень за місцем перебування пацієнта/пацієнтки (за можливості) та/або у ЗОЗ, на умовах оренди, підряду та інших умов  користування відповідного обладнання. 

-        Забезпечення, контроль симптоматичної терапії та догляду.

-        Визначення показань для кисневої підтримки та організація її забезпечення за місцем перебування пацієнта/пацієнтки. 

-        Спостереження та контроль за пацієнтом/пацієнткою, який/яка перебуває вдома, зокрема,  на кисневій терапії та/або респіраторній підтримці.

-        Оцінка та визначення потреб пацієнта/пацієнтки в асистивних засобах для мобільності (можливості пересування пацієнта/пацієнтки та здійснення туалету).

-        Забезпечення лікарськими засобами відповідно до Національного переліку основних лікарських засобів, зокрема, наркотичними засобами (через виписку рецептів), медичними виробами та розхідними матеріалами під час візиту команди до пацієнта/пацієнтки за місцем його/її перебування.

-        Направлення пацієнта/пацієнтки для отримання спеціалізованої медичної допомоги за згодою пацієнта/пацієнтки та його/її законних представників за потреби.

-        Надання невідкладної медичної допомоги пацієнту/пацієнтці при виникненні станів, що загрожують життю, під час відвідування, а також виклик бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги ( за потреби ) та надання невідкладної медичної допомоги до її прибуття.

-        Навчання членів родин пацієнта/пацієнтки (законних представників та осіб, які здійснюють догляд) навичкам догляду за паліативними пацієнтами/пацієнтками.

-        Введення лікарських засобів пацієнтам з рідкісними захворюваннями в домашніх умовах (Home infusion).

 

ВИКОНУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

за електронним направленням лікаря

Інформаційно-довідкова
служба НСЗУ 16-77


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків