Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Дитяча клінічна лікарня №7 Печерського району м. Києва"
Інформування для населення щодо можливості отримання безоплатної медичної допомоги та профілактичних оглядів за допомогою за програмою медичних гарантій

01.03.2024

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ № 7 ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ м. КИЄВА»

 

УВАГА!

за програмою медичних гарантій

ВИКОНУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

 

МЕДИЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ НЕМОВЛЯТ, ЯКІ НАРОДИЛИСЬ ПЕРЕДЧАСНО ТА/АБО ХВОРИМИ, ПРОТЯГОМ ПЕРШИХ ТРЬОХ РОКІВ ЖИТТЯ (пакет 25)

 

Умови надання безкоштовних послуг: амбулаторно та/або стаціонарно, та/або за місцем перебування дитини (реабілітаційне відділення  для надання реабілітаційної допомоги в амбулаторних та стаціонарних умовах)

Підстави надання безкоштовних послуги

  • електронне направлення лікаря з надання ПМД, якого обрано за декларацією про вибір лікаря, за попереднім записом через систему  ; 
  • електронне  направлення  лікуючого  лікаря,  за  попереднім  записом через систему  ;
  • переведення з іншого ЗОЗ/клінічного підрозділу ЗОЗ.

 Обсяг медичних послуг, який надається за договором ПМГ відповідно до медичних потреб пацієнта/пацієнтки 

-                  Первинний огляд та консультація спеціаліста мультидисциплінарної реабілітаційної команди.

-                  Постановка реабілітаційного діагнозу та/або визначення пріоритетів та функціональних цілей для дитини, батьків та родини на основі участі в щоденних заняттях (індивідуальний сімейний план раннього втручання).

-                  Формування індивідуального реабілітаційного плану за категоріальним профілем МКФ-ДП та визначенням SMART (S-специфічні, M-вимірювальні, A-досяжні, R-реалістичні, T-визначені в часі) цілей та здійснення контролю за виконанням індивідуального реабілітаційного плану з оцінюванням прогресу в досягненні поставлених цілей.

-                  Проведення лабораторних обстежень:розгорнутий клінічний аналіз крові; біохімічний аналіз крові; глюкоза в цільній крові або сироватці крові; загальний аналіз сечі;

-                  Проведення інструментальних обстежень відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я.

-                  Надання послуг з реабілітації у сфері охорони здоров’я та/або послуги раннього втручання членами мультидисциплінарної реабілітаційної команди.

-                  Надання послуг з реабілітації у сфері охорони здоров’я курсами незалежно від місця проживання дитини. Надання послуги раннього втручання сім’ям за місцем їх перебування та/або з використанням засобів телекомунікації.

-                  Консультування дитини лікарями інших спеціальностей відповідно до нозології та її стану.

-                  Оцінювання розвитку дитини за 5 сферами (велика моторика, дрібна моторика, інтелектуальна сфера, мовленнєва сфера, соціально-емоційна сфера).

-                  Проведення спеціального скринінгу на виявлення ознак первазивних розладів розвитку (розладів аутистичного спектра).

-                  Проведення поглибленої оцінки розвитку дитини та функціонування родини з використанням міжнародних стандартизованих інструментів обстеження та оцінки (шкали/тести/опитувальники/ інтерв’ю).

-                  Складання індивідуального реабілітаційного плану з визначенням пріоритетів та функціональних цілей для дитини, батьків та родини. Здійснення моніторингу за виконанням з оцінюванням прогресу в досягненні поставлених цілей.

-                  Організація навчання родини/доглядачів особливостям догляду за дитиною та її розвитком, запобіганню можливих ускладнень та дотриманню рекомендацій на всіх етапах надання допомоги.

-                  Психологічний супровід батьків дитини.

-                  Направлення пацієнта/пацієнтки в інші ЗОЗ/підрозділи для надання їм спеціалізованої медичної допомоги.

-                  Підбір та адаптація спеціального обладнання та засобів альтернативної комунікації для дитини, навчання батьків їх використанню в природному середовищі для дитини та родини.

-                  Оцінка стану дитини та можливості переходу на інший етап реабілітації з подальшою корекцією індивідуального реабілітаційного плану або індивідуального сімейного плану раннього втручання.

-                  Харчування дитини в умовах стаціонару.

 

ВИКОНУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

за електронним направленням лікаря

Інформаційно-довідкова
служба НСЗУ 16-77


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків