Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Дитяча клінічна лікарня №7 Печерського району м. Києва"
Інформування для населення щодо можливості отримання безоплатної медичної допомоги та профілактичних оглядів за допомогою за програмою медичних гарантій

01.03.2024

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ № 7 ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ м. КИЄВА»

УВАГА!

за програмою медичних гарантій

ВИКОНУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

 

ХІРУРГІЧНІ ОПЕРАЦІЇ ДІТЯМ В УМОВАХ СТАЦІОНАРУ ОДНОГО ДНЯ (пакет 47)

 

Медичні послуги надаються пацієнтам до 18 років

 

Умови надання послуги: стаціонарно тривалістю не більше 24 год (відділення щелепно-лицевої хірургії, хірургічне відділення з торокальними ліжками).

Підстави надання безкоштовної послуги:

  • електронне направлення лікаря з надання ПМД, якого обрано за декларацією про вибір лікаря, за попереднім записом через систему  ;
  • електронне  направлення  лікуючого лікаря, за попереднім записом через систему  ;
  • переведення з іншого  закладу охорони здоров’я (ЗОЗ) /клінічного підрозділу ЗОЗ.

 

Обсяг медичних послуг, який надається за договором ПМГ відповідно до медичних потреб пацієнта/пацієнтки

 

-         Забезпечення планової госпіталізації пацієнта/пацієнтки при наявності в пацієнта/пацієнтки відповідного обсягу досліджень до запланованого хірургічного втручання, виконаних на амбулаторному етапі надання медичної допомоги, відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я.

-         Забезпечення огляду пацієнта/пацієнтки лікуючим лікарем перед наданням медичної послуги.

-         Передопераційний огляд пацієнта/пацієнтки лікарем-анестезіологом або лікарем-анестезіологом дитячим (за умови надання допомоги дітям).

-         Проведення лабораторних обстежень у разі виникнення ускладнень.

-         Проведення медичної підготовки пацієнта/пацієнтки до діагностичного, лікувально-діагностичного втручання або оперативного лікування, яке не може бути проведеним в амбулаторних умовах.

-         Проведення анестезіологічного забезпечення під час діагностичних, лікувально-діагностичних та хірургічних втручань/процедур.

-         Проведення діагностичних, лікувально-діагностичних та хірургічних втручань/процедур, здійснення яких неможливе в амбулаторних умовах і потребує спостереження протягом не більше 24 годин в умовах стаціонару.

-         Проведення при наявності показань гістологічного, цитологічного досліджень матеріалу, отриманого при проведенні втручань відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я.

-         Забезпечення медичного спостереження за пацієнтом/пацієнткою після оперативного лікування або іншого втручання профільним лікарем-спеціалістом, медсестринським персоналом, а також лікарем-анестезіологом у разі проведення анестезіологічного забезпечення.

-         Забезпечення післяопераційного знеболення при наявності показань відповідно до типу операційного втручання.

 

-         Забезпечення лікарськими засобами, постачання яких здійснюється шляхом централізованих закупівель МОЗ, за рахунок інших програм центрального та місцевого бюджетів, а також лікарськими засобами, визначеними Національним переліком основних лікарських засобів, необхідними медичними виробами та витратними матеріалами відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я та медико-технологічних документів.

-         Надання пацієнту/пацієнтці рекомендацій щодо подальшого медикаментозного та відновлювального лікування в амбулаторних умовах та тактики дій при розвитку будь-яких ускладнень.

-         Надання медичної допомоги у разі виникнення невідкладних станів у пацієнта/пацієнтки з дотриманням подальшої маршрутизації.

-         Забезпечення госпіталізації пацієнта/пацієнтки у профільне стаціонарне відділення при виникненні ускладнень під час перебування в стаціонарі одного дня та наявності показань до цілодобового спостереження та лікування.

 

ВИКОНУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

за електронним направленням лікаря

Інформаційно-довідкова
служба НСЗУ 16-77


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків