Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Дитяча клінічна лікарня №7 Печерського району м. Києва"
Інформування для населення щодо можливості отримання безоплатної медичної допомоги та профілактичних оглядів за допомогою за програмою медичних гарантій

01.03.2024

 

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ № 7 ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ м. КИЄВА»

 

УВАГА!

за програмою медичних гарантій

ВИКОНУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

 

РЕАБІЛІТАЦІЙНА ДОПОМОГА ДІТЯМ У СТАЦІОНАРНИХ УМОВАХ (пакет 53)

 

Медичні послуги надаються пацієнтам до 18 років

 

Умови надання послуги: стаціонарно (реабілітаційне відділення  для надання реабілітаційної допомоги в амбулаторних та стаціонарних умовах).

Підстави надання безкоштовної послуги:

  • електронне направлення лікуючого лікаря, зокрема, лікаря фізичної та реабілітаційної медицини, за попереднім записом через систему  ;
  • переведення з іншого закладу/клінічного підрозділу ЗОЗ.

 

Обсяг медичних послуг, який надається за договором ПМГ відповідно до медичних потреб пацієнта/пацієнтки

 

-        Проведення первинного, етапних, заключного реабілітаційного обстеження лікарем фізичної та реабілітаційної медицини, іншими спеціалістами (у разі потреби) та фахівцями з реабілітації – членами мультидисциплінарної реабілітаційної команди.

-        Встановлення реабілітаційного діагнозу, складання індивідуального реабілітаційного плану та програми реабілітаційної терапії членами мультидисциплінарної реабілітаційної команди.

-        Здійснення моніторингу клінічного стану пацієнта/пацієнтки, поточного контролю за виконанням індивідуального реабілітаційного плану та його коригування відповідно до отриманих змін за результатами реабілітаційного обстеження.

-        Визначення реабілітаційного прогнозу мультидисциплінарною реабілітаційною командою за результатами реабілітаційного обстеження для планування подальшого реабілітаційного маршруту пацієнта/пацієнтки.

-        Проведення лабораторних обстежень.

-        Проведення інструментальних обстежень. 

-        Надання реабілітаційної допомоги пацієнту/пацієнтці, який/яка потребує реабілітації (нейрореабілітація та/або ортопедична реабілітація, та/або кардіо-респіраторна реабілітація та інші) в стаціонарних умовах (у разі наявності помірних та значних за вираженістю обмежень повсякденного функціонування), упродовж післягострого та довготривалого реабілітаційних періодів відповідно до складеного індивідуального реабілітаційного плану.

-        Забезпечення цілодобового медсестринського догляду.

-        Надання психологічної допомоги.

-        Своєчасне знеболення на всіх етапах реабілітації: цілодобовий доступ до знеболювальних засобів. 

-        Переведення за потреби пацієнта/пацієнтки в інші заклади (підрозділи) для надання їм спеціалізованої медичної допомоги.

-        Організація навчання пацієнта/пацієнтки/родини/доглядачів особливостям догляду, запобіганню можливих ускладнень та дотриманню рекомендацій на всіх етапах реабілітаційної допомоги.

-        Оформлення довідок, формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та направлень на лікарсько-консультативну комісію.

-        Забезпечення харчуванням в умовах стаціонару.

 

ВИКОНУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

за електронним направленням лікаря

Інформаційно-довідкова
служба НСЗУ 16-77


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків