Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Дитяча клінічна лікарня №7 Печерського району м. Києва"
Інформування для населення щодо можливості отримання безоплатної медичної допомоги та профілактичних оглядів за допомогою за програмою медичних гарантій

01.03.2024

 

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ № 7 ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ м. КИЄВА»

 

УВАГА!

за програмою медичних гарантій

ВИКОНУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

 

РЕАБІЛІТАЦІЙНА ДОПОМОГА ДІТЯМ У АМБУЛАТОРНИХ УМОВАХ (пакет 54)

 

Медичні послуги надаються пацієнтам до 18 років

 

Умови надання послуги: амбулаторно (реабілітаційне відділення  для надання реабілітаційної допомоги в амбулаторних та стаціонарних умовах ).

Підстави надання безкоштовної послуги:

  • електронне направлення лікаря з надання ПМД, якого обрано за декларацією про вибір лікаря, за попереднім записом через систему  ;
  • електронне направлення лікуючого лікаря, у тому числі лікаря фізичної та реабілітаційної медицини, за попереднім записом через систему  .

Обсяг медичних послуг, який надається за договором ПМГ відповідно до медичних потреб пацієнта/пацієнтки

-                  Проведення первинного, етапних, заключного реабілітаційного обстеження лікарем фізичної та реабілітаційної медицини та фахівцями з реабілітації – членами мультидисциплінарної реабілітаційної команди.

-                  Встановлення реабілітаційного діагнозу, складання індивідуального реабілітаційного плану та програми реабілітаційної терапії членами мультидисциплінарної реабілітаційної команди.

-                  Здійснення моніторингу клінічного стану пацієнта/пацієнтки, поточного контролю за виконанням індивідуального реабілітаційного плану та його коригування відповідно до отриманих змін за результатами реабілітаційного обстеження.

-                  Визначення реабілітаційного прогнозу мультидисциплінарною реабілітаційною командою за результатами реабілітаційного обстеження для планування подальшого реабілітаційного маршруту пацієнта/пацієнтки.

-                  Консультування пацієнта/пацієнтки лікарями інших спеціальностей.

-                  Надання реабілітаційної допомоги середнього обсягу (від однієї до двох годин реабілітації на добу) та/або низького обсягу (одна або менше годин реабілітації на добу) пацієнту/пацієнтці, який/яка потребують нейрореабілітації та/або ортопедичної реабілітації, та/або психологічної реабілітації, та/або кардіо-респіраторної реабілітації, та/або комплексної реабілітації та інших напрямів реабілітації, упродовж після гострого та довготривалого реабілітаційних періодів відповідно до складеного індивідуального реабілітаційного плану.

-                  Надання психологічної допомоги.

-                  Проведення профілактики захворювань.

-                  Надання невідкладної медичної допомоги, а також виклик бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги за потреби та надання невідкладної медичної допомоги пацієнту/пацієнтці до її прибуття.

 

-                  Направлення пацієнта/пацієнтки в інші ЗОЗ/підрозділи для надання їм спеціалізованої медичної допомоги, направлення на проведення лабораторних та/або інструментальних обстежень відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я.

-                  Оформлення довідок, формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та направлень на медико-соціально-експертну комісію та/або лікарсько-консультативну комісію.

-                  Підбір, налаштування та навчання користуванню допоміжними засобами реабілітації під час надання реабілітаційної допомоги.

-                  Організація навчання пацієнта/пацієнтки/родини/доглядачів особливостям догляду, запобіганню можливих ускладнень та дотриманню рекомендацій на всіх етапах надання допомоги.

 

ВИКОНУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

за електронним направленням лікаря

Інформаційно-довідкова
служба НСЗУ 16-77


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків