Увага! Сайт знаходиться в стадії бета-тестування та наповнення контентом.
 
Головна / Новини мед. закладів / Комунальне некомерційне підприємство "Дитяча клінічна лікарня №7 Печерського району м. Києва"
Бульозний епідермоліз – рідкісне орфанне захворювання!

12.03.2024

https://drive.google.com/file/d/1ojsBtCP5urwwjEDqEzNMv8lDGS-0YyMJ/view?usp=drive_linkГрупа спадкових захворювань, що відзначаються легкою схильністю до поранення шкірних покривів. Основний прояв — формування на шкірі міхурів з рідким вмістом, а після їхнього розтину — утворення ерозій, які довго не загоюються.

Маніпуляції та невідкладна допомога пацієнтам з БЕ має особливості, пов’язані із вкрай вразливою шкірою, яка відшаровується від найменшого дотику чи тертя, про які лікарі мають бути повідомлені та усвідомлювати, зокрема, що при неправильному поводженні з пацієнтом під час таких процедур вони можуть завдати непоправної шкоди пацієнту.
Важливо! Пацієнт із важким перебігом БЕ (характерні пухирі на шкірі або відсутність шкіри на значних ділянках тіла, значний біль) має бути негайно спрямований до спеціалізованого (референтного) центру БЕ в НДСЛ «Охматдит» (01135, м. Київ, вул. В.Чорновола, 28/1) з метою підтвердження діагнозу та надання високоспеціалізованої медичної допомоги фахівцями мультидисциплінарної команди БЕ.https://drive.google.com/file/d/1ojsBtCP5urwwjEDqEzNMv8lDGS-0YyMJ/view?usp=drive_link

https://drive.google.com/file/d/1ojsBtCP5urwwjEDqEzNMv8lDGS-0YyMJ/view?usp=drive_link


Реєстрація

Вхід










Або зареєструйтесь

Наявність ліків